Drummer Wilco verkoopt kranen

Artiesten in commercials of andere reclame-uitingen is niets nieuws. Michael Jackson,  zat in reclames voor Pepsi, George Clooney zit in spotjes voor Nespresso en zo wordt er jaarlijks overal ter wereld wel een blik bekende mensen opengetrokken om producten te promoten. Vaak gaat het dan natuurlijk om producten die passen bij de doelgroep of de uitstraling van de artiest. En dat brengt je dan toch aan het twijfelen wat precies de doelgroep of de uitstraling is van de altcountryband Wilco.

Glenn Kotche & Delta Faucets

Glenn Kotche de drummer van Wilco. Vorige week verscheen er een commercial waarin hij de hoofdrol vertolkt. Een commercial waarin hij kranen aan de man probeert te brengen. Ja, u hoort het goed: kranen. Maar niet zomaar kranen natuurlijk, tap-on kranen.

Hoewel het product natuurlijk verre van aansprekend is, is de commercial uiteindelijk best gaaf. Kotche heeft een hele installatie in elkaar gezet waarop hij met behulp van de aanraakkranen op een drumstel een versie van Reach Out, I’ll Be There kan spelen. En met een beetje goede wil, kan je The Four Tops er nog in horen ook.

Social Share Toolbar

Leave a Reply

Your email address will not be published.