Over ons

Soulfood Radio was een eclectisch radioprogramma op de lokale radio in Leiden. Gewoon een stel gasten die op zondagavond hun muziek op de radio konden draaien. Maar aan alles komt een eind en zo moest Soulfood Radio plaatsmaken voor een muziekcomputer die alleen Top 40 draait.. Het leek een voortijdig einde, maar niets is minder waar. We maken een doorstart op het internet. Welkom dus op de pagina van Soulfood Radio 2.0!

Sebastiaan van der Lubben

Zeer parttime drummert bij Phat Elvis en gelegenheidsformaties voor bedrijfsfeesten. Speelt dagelijks gitaar – maar wel altijd hetzelfde deuntje. Heeft drie jongens die op weinig muzikaliteit zijn te betrappen – net als hun vader overigens, maar die heeft gewoon een bord voor zijn kop. Speurt op internet naar (gratis) verrassend mooie muziek of blogs. Iemand die je de schatkamers wijst. Tenminste, dat is zijn streven.

Jan Vogel

Zingt bij Phat Elvis, in de auto en onder de douche, maar voor de rest mag het geen naam hebben. Heeft goede hoop op het kampioenschap van Sparta en wacht nog steeds tot countrymuziek als volwaardig geaccepteerd wordt in Nederland. Is altijd op zoek naar verloren pareltjes en vergeten artiesten en hoopt deze met je te delen.

Hans Ouwehand

Muziekliefhebber in de meest clichématige zin van het woord (van house tot gospel). Speelt gitaar bij Phat Elvis. Schrijft het liefst korte stukjes, want: “Niet het vele is goed, maar het goede is veel”. Niet lullen, maar luisteren..

 

Social Share Toolbar

3 thoughts on “Over ons

 1. Pingback: #Winter 1: 3 nummers voor op de bank - Soulfood Radio

 2. Pingback: Rainy day music; Jimi Hendrix; Rainy day, dream away

 3. Hoi Sebastiaan, Hans en Jan!

  Wat leuk om jullie blogs te lezen! Jullie schrijven veel over muziek en geluid en ook hoe dit beelden kan veranderen. Wij zoeken met ons YouTube kanaal precies dat spanningsveld op! Ik ben benieuwd wat jullie van onze films vinden! We maken veel parodieën op muziek videos, dubben film-scenes over op een manier waarop waarschijnlijk nooit de bedoeling is geweest, of maken creatieve covers van bekende tracks. Wellicht leuke content voor jullie blogs!? Denk dat er een hoop overlap is met jullie interesse en die van jullie lezers/luisteraars!

  Kijk maar eens op: http://www.youtube.com/houseofhaloNL

  Mocht je nog vragen hebben, of verzoekjes voor leuke content? Let me know, ben benieuwd waarmee we jullie kunnen verblijden!

  Hartelijke groet en fijne dag,

  Erik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *